Skip to main content

forside smal

Her vil der løbende blive arrangeret løb på forskellige distancer.

Både for løbende og gående.

Løbsregler:

Der løbes efter klub 100 Hel Marathon og klub Halv Marathon regler.

Klub 100 marathon

Klub 100 halvmarathon

Deltagelse sker på eget ansvar og færdselsreglerne overholdes. Alle passer på naturen og de beboelseskvarter vi løber igennem, derfor smides ingen affald. Det er løberens egen ansvar.

Der skal være minimum 3 deltager i løbet med intention om at gennemføre marathonløbet, hvor mindst 3 skal gennemføre løbet. Er der aften inden løbet ikke tilmeldt 3, forbeholdes retten til at aflyse. Aflysning vil blive annonceret her på siden og deltagerne vil modtage besked.

Tidstagning:

Deltagerne er selv ansvarlige for tidtagning og urene må ikke stoppes under løbet, hverken i depot eller under toiletbesøg. Autostop skal være slået fra på uret. I depotet ligger der et stopur, som er den officielle tid for løbet. Det er løberens egen ansvar at påføre tiden på resultatlisten som ligger tilgængelig på stedet.

Tilmelding:

Tilmelding kan ske ved at sende en sms på mobil 20 45 89 07 (Kim Pedersen).
Husk at skrive navn og distance samt hvilket løb det vedrører.

Betaling via mobilpay på mobil 20 45 89 07 (Kim Pedersen).

Du er først tilmeldt når dit navn figurerer på deltagerlisten, som findes her på hjemmesiden under det enkelte løb. Deltagerlisten figurerer i bunden af opslaget på det enkelte løb.

Fristen for tilmelding fremgår af det enkelte løbsopslag p.g.a. indkøb af depot og medaljer. Tilmelding på dagen er muligt, men medalje garanteres ikke ved eftertilmelding.

Ved aflysning af løbet tilbagebetales det fulde deltagergebyr. Såfremt man udebliver eller melder afbud bliver gebyret ikke tilbagebetalt.

Ved tilmelding accepterer du, at der løbes på eget ansvar og marathondeltageren er fyldt 18 år på dagen. Ligeledes gives der accept til at arrangøren må offentliggøre navn m.m. på deltager/resultatlisten, samt bruge billeder der er taget under løbet, her på hjemmesiden/Facebook.

Du acceptere også at passe på naturen og ikke smide affald på ruten. Færdselsreglerne skal overholdes.